Елементът - какво е и защо е толкова "гореща" тема?

Какво е елементът и защо това е най-горещата тенденция в кариенрото развитие?


Преди много години имало едно момиче, което не можело да стои на едно място по време на час. Тя постоянно се разсейвала и вниманието ѝ не се задържало върху уроците. Освен всички други затруднения, които имала в училище, Джилиан имала най-лошият почерк, който някой можел да си представи. Писането и било толкова впечатляващо нечетливо и грозно, че родителите ѝ и учителите ѝ започнали да се притесняват. Притеснението им нараснало до такава степен, че те решили, че за нея ще е най-добре ако я запишат в училище за деца със специални нужди.


Родителите на Джилиан я завели при училищната психоложка в едно от тези специализирани училища, за да оцени състоянието ѝ и да потвърди притесненията им. Там, обаче се случило нещо много неочаквано. По време на посещението на Джилиан, докторката пуснала музика и извела майката на момичето от кабинета си. Двете жени останали да я наблюдават от външната страна на кабинета, когато те с удивление видели как Джилиан се изправила и затанцувала в пълен синхрон с ритъма на музиката, напълно потъвайки в момента. Тогава докторката се обърнала към майката на момиченцето и ѝ казала: „Годпожо Линн, Джилиан, не е болна. Тя е танцьорка. Заведете я в училище по танцуване.“


Това е историята на едно момиче открило елемента си. Онова, което прави историята още по-впечатляваща, обаче е че Джилиан Линн е една от най-известните и уважавани танцьорки и хореографи. Тя е автор на хореографиите на две от най-дългите и впечатляващи представления на Бродуей – „Фантомът от Операта“ и „Котките“. Също така е и пример, за успехите, които човек може да постигне, когато открие и развие Елемента си.


Какво е Елементът?

Елементът е мястото на което се срещат онова, което обичаме да правим с това, в което сме добри. Той е мозайката на това кои сме и кои избираме да бъдем. Отразява качествата и интересите, които живеят в нас, както и индивидуалния ни профил. Какво ни „пасва” или на какво „пасваме” . Емитентът може да ни помогне както да намерим правилната за нас работа и професионална реализация, така и при избора на университет.По време на конференцията Scale Up Your Career имаш възможност да научиш как да направиш следващият скок в кариерата си!

0 Коментара

Добави Коментар

Виж повече
Изчерпан