Искате ли да работите като Мениджър на проекти?

Искате ли да работите като Мениджър на проекти?


Запишете се на уъркшоп What makes a good Project Manager (PM) и научете повече за професията и как да стигнете до нея като първа или нова кариераС какво се занимават Мениджърите на проекти (PM)? 

Какво образование и квалификации ще ти помогнат, за да стигнеш до професията? 

Какви са предимствата и предизвикателствата на професията? 

Какво е търсенето на кадри?

Как да започнете първитe си стъпки като PM?


Отговорите на всички тези въпроси ще можете да получите по време на уъркшопа What makes a good Project Manager (PM). Той се организира от българското поделение на международната професионална организация на мениджърите на проекти PMI Bulgaria (виж карето за повече информация) в програмата на кариерното изложение Scale Up Your Career. 

В рамките на събитието ще имате възможност да тествате на място концепцията зад работата на мениджъра на проекти, да се запознаете с основния инструментариум и да задавате въпросите си към практикуващи мениджъри на проекти. Ще се запознаете и с предстоящите интересни събития, които PMI Bulgaria организира за всички заинтерсовани, бъдещи и настоящи Мениджърите на проекти (PM).


Лектор на събитието ще е Иван Русков (виж повече информация по-долу).


Работилницата разполага с 50 места!


Регистрирайте се ТУК, за да си гарантирате участие!


Кой е лекторът?


Иван Русков има над 15 години опит в IT индустрията. В момента е Мениджър на проекти в технологичната компания HP. Сертифициран е по стандартите PMP, Prince II и ITIL, които са свързани с управлението на проекти в IT сектора. Има две магистратури - по Стопанско управление и по Телекомуникации. Обича планината, цифровата фотография, зимните спортове и да лови риба (макар че признава, че до сега не е успял да хване и една).

Международната организация за управление на проекти (PMI) е основана през 1969 г. в САЩ, а от 2009 г. тя има поделение и в България - PMI Bulgaria Chapter. Главният стремеж на “Пи Ем Аи България Чаптър” е да популяризира и да наложи най-добрите практики и стандарти в управлението на проекти, с оглед постоянно нарастващата нужда от професионалисти, които да управляват големи и сложни проекти, финансирани от държавата и местните власти, Европейският съюз, Световната банка и други международни донори. 

PMI Bulgaria Chapter стои зад едно от най-големите събития за професионалисти в България - PMDay. Събитието се организира от екип от доброволци, работещи като мениджъри на проекти, и вече 9 години събира стотици професионалисти в сферата от България и света. Тази година е юбилейна за изданието, като в новия си формат то вече носи името PM Summit Bulgaria и ще се проведе на 15 ноември. 


0 Коментара

Добави Коментар

Виж повече
Изчерпан