Какво е „Кариерен ускорител“?


На първо място нека видим какво е кариера? На латински „кариера“ означава жизнен път. Отдавна не означава просто работата ни. Кариерата е начинът, по който реализираме потенциал си, целите си и се развиваме; майсторството ни в определена област, опитът и всичко, което ни позволява да продължаваме напред – удовлетворени и постигащи личните си върхове.


Ето някои от компонентите на кариерата, които засягаме в Scale Up Your Career:


Сверяване на часовниците

По време на конференцията те срещаме с компании от различни сектори. Защото във свят, който всичко се променя бързо и най-сигурното нещо е промяната, да знаеш кои са тенденциите и новостите не е опция, а задължителна стъпка към успеха.


Информиран избор

Дори и да знаем какви са тенденциите, как избираме дали една компания и позиция е за нас? Дали културата, онова, което се цени най-много в компаниите е и това, което е важно за теб?

За това сме подготвили казуси от компании, за да видиш какво е естественото на работа при тях и какво е важно за тях.


Призвание

Много рядко си задаваме този въпрос на 19 или 25. Но по-важното е, че много рядко можем да отговорим на този въпрос на 19 или 25. Кариерната промяна и преориентиране често започва с това да се върнем към онова, което искаме да постигнем и да бъдем.

За това и само по време на конференцията можете да участвате безплатно в работилница за Призванието с Елица Костова.


Финанси

Дали да печелим повече е единственият отговор на финансовото ни благополучие? Да управляваме добре и умно парите с е първата стъпка към ускоряване на финансовия успех. Тъкмо по тази причина поканихме Стойне Василев, с работилницата "Товите пари, твоята кариера, твоят живот"По време на конференцията Scale Up Your Career имаш възможност да научиш как да направиш следващият скок в кариерата си!

Знание

Как да направим кариерна промяна? Дали е логично, има ли митове около кариерното преориентиране и какви са примерите от практиката? Невероятният Милен Великов ще ни разкаже как да направим кариерна промяна в работилница по време на конференцията.


Разбиране

Какво е коучингът и проектния мениджмънт? Представяме тези две кариерни пътеки и възможностите за развитие в тях по време на Scale Up Your Career.


Представяне

Не на последно място да умеем да презентираме себе си е ключово за успеха. За това Мартин Петров, с опит в много компании от Fortune 500, ще сподели как да имаме успешно представяне.


Ще можеш и да тренираш представянето си на интервю за работа, както и да пробваш първата българска игра за кариерно ориентиране.

А за всички които дойдат – ще имат възможност да спечелят страхотни подаръци.

Кариерата е повече от работа. Много повече.


0 Коментара

Добави Коментар

Виж повече
Изчерпан