Кариерна Промяна с Милен Великов

За работилницата за кариерно преориентиране с Милен Великов, по време на Scale up Your Career.


Представи се с няколко думи


Казвам се Милен Великов. Имам над 8 години професионален опит като HR, ментор, лектор, кариерен консултант и човек, отдаден на развитието – своето и на останалите. През последните години, споделям активно споделя своята гледна точка в повече от 90+ статии в различни медии като Karieri.bg, Economy.bg, сп. Мениджър, сп.Човешки ресурси, сп. Business Lady, сп. твоят Бизнес и много др. Имам завършена степен по Human Resource Management в Chartered Institute of Personnel and Development и съм сертифициран кариерен консултант – Global Career Development Facilitator. През 2019-та се сертифицирах като Coach към ERICKSON.


През 2015-а година, бях награден 2 индивидуални награди от гилдията на HR-ите в България. Българската Асоциация за Управление на Хора (БАУХ) ми присъди приз за „HR изгряваща звезда на годината“, а списание „Човешки ресурси“ направи същото с „Национален Златен приз Човешки ресурси“. През 2017 г. сп. Business Lady ми оказа чест със „ЗЛАТНО СЪРЦЕ“ в категория Образование, обучение и развитие на четвъртото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце”, а през 2019-та, попаднах в престижната класация „40 до 40“ на Дарик радио. Номинация, която се дава на българи, които променят статуквото, пълни са с идеи; онези, които са мислещи и креативни, носят предприемачески дух, работят за благото на България.


 Какво ще преживят участниците по време на работилницата?

Интеракция и дискусия – това ще бъде форматът. Относно преживяването – мисля, че всеки ще се замисли дали е готов да промени своят кариерен път и ако е готов, то кои биха могли да са стъпките. Има доста стереотипи по темата, като подобаващо ще им обърнем внимание. Ще споделя своя опит , като човек, които е бил в няколко роли – от търсещ работа, до наемащ. Дано ни стигне времето, което ни е отредено в програмата на това интересно събитие.


Какво ще научат на нея?


Научаването е задача както на водещия, така и на участниците. От своя страна, обещавам да осигуря пространство в което да има примери, съвети, опит и практика. Разчитам на дискусия, въпроси и примери. Темите на които ще се спрем ще са различни – от това, кои са основните спирачки пред един човек, относно смяната на кариера, през какви са пътищата пред всеки един от нас, до - какво се изисква да ги извървим докрай.


Защо е важно да обърнем внимание нa кариерната промяна?


Защото често твърдим, че искаме да се развиваме и да бъдем извън зоната си на комфорт, но някак си да пропуснем важната ни роля в този процес. Очакваме друг да го стори. За дадем живот на тези клишета, то смяната на фокуса и кариерния път са голяма част от делата в тази посока. „Важното“ е различно важно за всеки един от нас. Заедно обаче, ще обърнем внимание на това, което се тиражира навсякъде като информация – глад за кадри, това, което е всъщност и това, което трябва да бъде процесът за всеки един от нас. Опитът ми е показал, че ще засегне и ролята на HR-а в процеса, като съм готов да дам своите примери за неговата добавена стойност в процеса. По време на конференцията Scale Up Your Career имаш възможност да научиш как да направиш следващият скок в кариерата си!

0 Коментара

Добави Коментар

Виж повече
Изчерпан