КОНФЕРЕНЦИЯ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ, КОЯТО ПОСРЕДНИЦИ МЕЖДУ ТЪРСЕЩИ РАБОТА И РАБОТОДАТЕЛИ,

ПОЗВОЛЯВАЙКИ ИМ ДА СЕ СРЕЩНАТ В СМИСЛЕНО И ПОЛЗОТВОРНО ПРОСТРАНСТВО

ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо, за да направиш следващия голям скок в професионалното си развитие и то напълно безплатно!


Career Guide и партньори ти предлага едно изключително събитие, което:

голя

• Ти помага да развиеш умения за кариерно планиране,

• Среща те с топ работодатели и

• Дава яснота за пазара на труда така че да можеш да направиш най-правилния избор спрямо амбициите си

• Те насочва как да изградиш успешно представяне пред работодатели


В рамките на събитието сме подготвили:


• програма от интерактивни лекции и работилници, насочени към кариерно развитие и преориентиране

• изложение на компании от различни сектори и ще имаш възможността да създадеш ценни контакти и да откриеш твоята мечтана работа още сега!


Защо това събитие е за теб? 

Career Guide е компания за кариерно консултиране и развитие, работеща за нова култура и поглед към кариерата като реализация на личния потенциал и цели. Екипът на Career Guide се състои от професионални кариерни консултанти, които работят с хора от различни сфери и им помагат да открият най-добрата кариерна реализация.

По време на събитието ще получиш напълно безплатно знания и умения, които са достъпни само за индивидуалните ни клиенти. Това ще ти даде яснота какви са следващите стъпки и ще те направи силен конкурент за позицията, която търсиш.

Това събитие те подготвя да постигнеш професионалните си цели и ти спестява всички клишета, които можеш да намериш в Google.


Нашето обещание е да получиш достъп до съдържание на световно ниво по темите:


Знания и умения за кариерен успех и целеполагане

Изграждане на позитивен имидж при кандидатстване за работа

Развиване на умения за успешна кариерна реализация

По време на събитието ще научиш какво е необходимо да направиш, за да се преквалифицираш, а също ще имаш възможност да създадеш свое дизайнерско CV с помощта на специалисти в тази област.


Успешно регистрираните кандидати за събитието ще могат да участват и по реални бизнес казуси на известни компании, след което да получат предложение за работа спрямо техния опит и умения в дадената област.


Като подарък за всички, които инвестират в развитието си се стремят към по- добра кариера, са предвидени специални отстъпки от програма за кариерно преориентиране развитие, както и съдействие за намиране на работа от консултанти с международен опит в областта!


Даваме ви разбирането, преживяване, което ще ви трансформира и упражнения, които са като фитнес – ако ги правите, те работят за вас и водят до резултат.

Нашата мисия

Нашата мисия е да развием нов, по-цялостен подход в професионалната реализация, като поставяме акцент на развиването на умения за кариерно планиране и управлението на взаимоотношенията между работодател и работник, като равнопоставени партньори. Вярваме, че тази мисия изисква съзнателни и стратегически усилия и помагаме на двете страни тези усилия да имат удовлетворяващ за тях резултат. 


Какво предлагаме

За търсещите работа:

• Интеркативни работилници за кареирно преоринтиране, създаване на творческо СВ, управление на взаимоотношенията с работодателите

• Работилници с казуси, даващи възможност служителите да се запознаят с естеството на работа в компания и да разберат какво е важно за нея

• Среща с компании от различни сектори

• Възможност за кратко каирерно ориентиране на място чрез интеркатините игри на Career Guide

• Възможност за преференциално участие в униклната за България програма “Кариерата, която обичам”

• Среща с международни лектори

Търсещите работа се включват като участници, като участието е безплатно!

За работодателите

• Среща с потенциални служители

• Възможснот за базово тестване на нагласи, ценности и компетнции чрез казуси

• Бепзлатна диагностика по критерии АНАГЖИРАНОСТ и ПРЕДСТАВЯНЕ, с уникалната методология на Career Guide, използвана в над 5 Fortune 500 компании

• Възможност за префернециален достъп до СВ-та на всички участници + участницте в програмата ни Каирерата, която обичам 

Благодарение на опита си в кариерното консултиране и планиране ние срещаме бизнеса и търсещите работа професионалисти и им помагаме да открият допирни точки и да създадат стойност едни за други.

Този сайт е част от програмата на

За контакт:  0889 366 293 


Виж повече
Изчерпан